Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(M) +31 653 738 200
(E) info@stralingsproducten.nl
Stralingsadvies Webshop
home › CMO

CMO

CMO beschermt tegen straling

CMO is een oplossing die ervoor zorgt dat verstorende invloeden van externe elektromagnetische velden op mensen (en dieren) sterk verminderd worden. CMO bevat ionen van verschillende mineralen. Onder invloed van elektromagnetische velden genereren deze mineralen trillingen die het menselijk lichaam ondersteunen. Verschillende wetenschappelijke experimenten hebben aangetoond dat biologische afwijkingen van o.a. de calcium huishouding, het melatonine hormoonniveau, Stresshormoon niveau zeer sterk worden verminderd.

 

 

CMO is gepatenteerd

 CMO bevat op internationaal gepatenteerde wijze elektromagnetisch behandelde ionen van natuurlijke mineralen zoals ondermeer calcium, magnesium, kalium, en natrium opgelost in water.

CMO werkt op omgevingsenergie


De CMO gebruikt voor haar werking de energie afkomstig uit de omgeving en heeft geen batterijen of een andere bron van stroom nodig.  

CMO is wetenschappelijk getest


De CMO technologie is door internationale wetenschappers uitgebreid op effectiviteit getest op zowel dieren als mensen. Er hebben bijvoorbeeld effect-onderzoeken plaatsgevonden op meer dan 1000 personen die met een mobiele telefoon of computer werken. De resultaten van deze onderzoeken en testen tonen dat de biologische veranderingen door de aanwezige elektromagnetische straling in statistisch significante mate kunnen worden vermeden door het toepassen van CMO technologie. Dit geldt zowel de klinische effecten (bescherming DNA, Calcium niveau, Melatonine niveau, Stress hormoon, e.d.) als voor het aantal klachten bij gebruikers. De uitgevoerde testen zijn omschreven in deze website onder het kopje 'Onderzoek'.
Voorbeelden van uitgevoerde testen:
1.    Verminderen van stress bij gebruik van mobiele telefoon met behulp van de CMO Mobile bij 12 mensen gedurende twee maanden door Professor Clements-Croome, Reading Universiteit in Engeland (2000).
2.    Verminderen van stress bij gebruik van PC’s met behulp van de CMO TV & Computer bij 119 kantoorwerkers gedurende één maand door Dr. J.L. Marande, Cochin Universiteitsziekenhuis Parijs, Frankrijk. (1996)
3.    Verminderen van de beschadiging van het ooghoornvlies bij intensief TV/Computerspelletjes met behulp van de CMO TV & Computer bij 10 vrouwen gedurende 4 uur spelen per dag, één week lang door Dr Myata van de Kitazato Universiteit , Japan (1998)
4.    Verminderen van de sterfte van kippen embryo’s bij blootstelling aan GSM telefoonstraling gedurende 21 dagen, 24 uur per dag. Uitgevoerd door Dr. B.J. Youbiciere-Simo van het immuniteitslaboratorium van de Universiteit van Montpellier (1998-2001)
5.    Verminderen van de sterfte van kippenembryo’s bij blootstelling aan LapTopcomputerstraling gedurende 21 dagen, 24 uur per dag met behulp van de CMO FlatScreen & LapTop. Uitgevoerd door Dr. B.J. Youbiciere-Simo van het immuniteitslaboratorium van de Universiteit van Montpellier (2000)
6.    Verminderen van de sterfte van kippenembryo’s bij blootstelling aan PC-schermstraling gedurende 28 dagen, 24 uur per dag met behulp van de CMO TV & Computer. Uitgevoerd door Dr. B.J. Youbiciere-Simo van het immuniteitslaboratorium van de Universiteit van Montpellier (2000)
7.    Verhogen van de hoeveelheid immuniteitshormonen van jonge kippen bij blootstelling aan PC-schermstraling gedurende 38 dagen, 24 uur per dag met behulp van de CMO TV & Computer Uitgevoerd door Dr. B.J. Youbiciere-Simo van het immuniteitslaboratorium van de Universiteit van Montpellier (2001)
8.    Verhogen van de hoeveelheid immuniteitshormonen van jonge kippen bij blootstelling aan PC-schermstraling gedurende 38 dagen, 24 uur per dag met behulp van de CMO TV & Computer Uitgevoerd door Dr. L. Bonhomme Faivre van het Paul Brousse University Hospital (2001)
9.    Beschermen van DNA van muizen bij blootstelling aan de straling van een GSM telefoon gedurende 15 weken met behulp van een CMO Mobile door Dr. B.J. Youbiciere-Simo van het Tecno AO laboratorium (2001)
10.    Sterke vermindering van vage klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, last van ogen, stress bij blootstelling aan computerschermen gedurende 2 maanden bij 567 kantoormedewerkers met behulp van CMO TV & Computer door Prof. Derek Clements-Croome van de Reading Universiteit Engeland (1999). Later herhaald met 965 mensen in 2001.
11.    Verminderen van de effecten van de reproductie en ontwikkeling van kankercellen met behulp van CMO Mobile door Reba Goodman van de Columbia University New York (2003)

Heeft u een specifieke vraag stuurt u deze dan naar info@ohm-electrocare.nl

 Meer weten? Ga naar de internationale  website van Comosystemems:     http://en.cmo-comosystems.com/  of stuur een email naar info@stralingsproducten.nl