Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(M) +31 653 738 200
(E) info@stralingsproducten.nl
Stralingsadvies Webshop
home › Service & privacy

Service & privacy

Tevredenheidsgarantie

Alle producten van Stralingsproducten worden geleverd met een o.a. in de factuur omschreven vredenheidgarantie termijn. Binnen deze termijn kunnen producten worden geretourneerd, indien u niet tevreden bent met de werking voor uw situatie. Indien u een product binnen de geldende termijn retourneert, ontvangt u het aanschafbedrag (minus in rekening gebrachte verzendkosten) van het betreffende product of producten terug, op voorwaarde dat de producten onbeschadigd zijn en zijn voorzien van de originele factuur en de originele verpakking. Het onbruikbaar zijn van bijgeleverde zelfklevende bevestigingsmateriaal geldt niet als beschadiging. Het bedrag wordt binnen 8 werkdagen na ontvangst van de retourgoederen op een door u aan te geven bankrekening teruggestort. Retourneer nooit producten zonder overleg met Stralingsproducten

Garantie op defecten

Op alle producten geldt een minimale fabrieksgarantie van 2 jaar op fouten en gebreken, tenzij anders aangegeven. Bij een storing of defect, kunt u eerst contact met ons opnemen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen. Retourneer nooit producten zonder overleg met Stralingsproducten.

Verwachte minimale werkingsduur

Voor CMO producten geldt een verwachte minimale werkingsduur van 5 jaar en voor Memon producten geldt een verwachte minimale werkingsduur 20 jaar. Mocht u binnen deze termijn de indruk hebben dat de werking is gestopt neemt u dan per email contact met ons op Info@stralingsproducten.nl

 

Privacyverklaring

Stralingsproducten, een activiteit van Ohm ElectroCare, hecht bijzonder aan het waarborgen van de privacy van haar klanten.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Stralingsproducten kan persoonsgegevens van u verwerken doordat u gebruik maakt van de diensten van Stralingsproducten en/of omdat u deze zelf bij het invullen van contact- of aanvraag formulieren aan Stralingsproducten heeft verstrekt. Stralingsproducten kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

- Uw voor en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw emailadres

Waarom Stralingsproducten de persoonsgegevens nodig heeft?

Stralingsproducten verwerkt uw persoonsgegevens enerzijds om contact met u op te nemenvoor het geven van van toelichting of advies bij de eventueel aan te schaffen beschermingsproducten en het versturen van offertes en/of facturen of het regelen van een retourzending.

Daarnaast kan Stralingsproductenuw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans een bestelling of retour van beschermingsproducten.

Hoe lang Stralingsproducten uw persoonsgegevens bewaart?

Stralingsproducten bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langere dan een jaar bewaard, indien er geen overeenkomst  met u tot stand komt.

Delen met anderen

Stralingsproductenverstrekt u persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen website bezoek

Stralingsproducten houdt geen algemene en specifieke gegevens bij over het website bezoek.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@stralingsproducten.nl. Stralingsproducten zal zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Stralingsproducten neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Stralingsproducten maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen en is gehost bij een professioneel hosting bedrijf. Indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Stralingsproducten verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Stralingsproducten via info@stralingsproducten.nl