Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(M) +31 653 738 200
(E) info@stralingsproducten.nl
Stralingsadvies Webshop
home › Telefoon bescherming

Telefoonbescherming

Last van straling van uw mobiele telefoon of laptop computer?

Heeft u het idee dat u last heeft van elektromagnetische stralingen van uw mobiele telefoon of van uw laptopcomputer?  Herkent u één of meerdere van de volgende klachten bij uzelf of één van uw gezinsleden: Vermoeidheid, hoofdpijn, gespannenheid, tintelingen in het hoofd en concentratie problemen ? Komen er uit medische onderzoeken geen duidelijke oorzaken naar voren? Dan is de memonizer®Mobile voor u een uitkomst.

 

 

Klachten vrij mobiel bellen of werken met  de memonizer®Mobile

De memonizer®Mobile is in een handomdraai te plaatsen in of op iedere mobiele telefoon of laptop. De memonizer®Mobile harmoniseert de elektromagnetisch straling van uw toestel, zonder dat de werking van uw telefoon of computer wordt beïnvloed.

In vrijwel alle mobiele telefoons of laptops kan de memonizer®Mobile onzichtbaar onder het batterij klepje worden geplaatst. Hij hoeft dan niet vastgeplakt te worden. Bij de IPhone of Ipad wordt de memonizer®Mobile met behulp van het meegeleverde transparante stickertje op de achterkant  bevestigd (bij de Iphone op het Apple logo). Aangezien de memonizer®Mobile zeer plat is, kunnen alle soorten beschermingshoesjes voor de IPhone gebruikt worden. De memonizer®Mobile kan eenvoudig mee genomen worden naar uw volgende toestel en gaat 20 jaar zonder enig onderhoud mee.

De memonizer®Mobile is leverbaar in het wit of in het zwart.

90 dagen tevredenheidgarantie

U kunt de memonizer®Mobile zonder enig risico zelf ervaren. U bepaalt zelf of u de memonizer®Mobile houdt of dat u hem binnen 90 dagen terug stuurt. Bij retour ontvangt u het aanschafbedrag van de memonizer®Mobile terug

Wilt u bestellen? Ga naar de webshop of stuur een email naar info@stralingsproducten.nl  Reeds vele duizenden mensen in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk,  Noorwegen, Engeland, USA, Australië en Nederland gingen u voor! 

  

.

Memon Mobile Transformer test met mobiele telefoons door Eckhart Scheller, een vooraanstaande Duitse Natuurarts

 

 

De CMO Mobile voor mobiele telefoons en DECT handsets.

De CMO Mobile produceert ondersteunende signalen die het mensenlijk lichaam helpen om de effecten op het lichaam van elektromagnetische straling sterk te verminderen. Ofwel met een CMO beschermer heeft de straling van de mobiele telefoon minder tot geen vat meer op ons lichaam.

Wilt u meer weten over de werking van CMO  technologie en de uitgevoerde wetenschappelijke testen? Click hier.

De CMO Mobile werkt op alle soorten GSM en UMTS toestellen. De CMO Mobile wordt op het toestel geplakt op een plaats die qua gebruiksgemak of esthetiek zelf kan worden gekozen. Bij de plaats moet wel rekening gehouden worden met o.a. de eventuele carkit, het infrarood zendertje, een evt. bescherm hoesje, e.d.

De CMO heeft een levensduur van minimaal 7 jaar en wordt geleverd met een tevredenheidsgarantie van 45 dagen.

De CMO Mobile kan worden aangeschaft in de webshop.