Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(M) +31 653 738 200
(E) info@stralingsproducten.nl
Stralingsadvies Webshop
home › Woonhuis bescherming

Woonhuis bescherming

Explosie van blootstelling aan elektromagnetische straling

De afgelopen 10 jaar is de hoeveelheid (draadloze) elektrische apparaten in of rond onze woon omgeving zeer sterk toegenomen. En daarmee is ook de elektromagnetische straling waaraan wij als mens worden blootgesteld zeer sterk gegroeid. Mobiele telefoons, TV toestellen, computers, draadloze modems, draadloze telefoons en ongevraagd ook nog dergelijke apparatuur van de buren en GSM en UMTS zendmasten in de nabijheid. Het is allemaal niet meer weg te denken uit ons directe omgeving.

Grote groep mensen ondervindt klachten

Er komen steeds meer wetenschappelijke aanwijzingen dat blootstelling aan elektromagnetische velden van apparaten in onze omgeving kan leiden tot diverse kwalen waarvan de oorzaak niet te vinden is. Slapeloosheid, hoofdpijn, een hoge bloeddruk, rusteloosheid, stress, concentratieverlies, spierklachten, allergieën, hyperactiviteit of een chronische vermoeidheid worden hierbij genoemd. De jarenlange ervaring van Ohm ElectroCare bij zowel consumenten als bedrijven wijst er op dat meer dan 25% van de mensen in enige mate tot een zeer erge mate (1- 2%) last heeft van elektromagnetische straling.

 

1. De woonhuis oplossingen van Ohm ElectroCare:

Nieuw: De CMO Basestation ALL IN ONE beschermt uw woonhuis tegen de effecten van zenders (GSM, UMTS, 4G, DECT, WiFi, Bluetooth) en stroom en spanningsbronnen in en om uw huis (apparaten, kabels, hoogspanningsmasten).

De CMO Basestation ALL IN ONE beschermt een ruimte van 100 m2 (5 meter rondom het apparaat) voor één verdieping.

Eigenschappen:

 • Een levensduur van minimaal 7 jaar
 • Geen onderhoud
 • Eenvoudig zelf te plaatsen
 • 45 dagen tevredenheidsgarantie met geld retour
 • Merkbare resultaten

De CMO Basestation ALL IN ONE is te bestellen in de webshop. Voor vragen mailt u naar info@stralingsproducten.nl

 

  

 

2. De memonizer®Combi voor gezonde woonhuizen en kantoren beschermt een volledig woonhuis tegen de biologische effecten van alle soorten elektrische, magnetische of elektromagnetische straling (hoog en laagfrequent).

 4 systemen combi Transformer

De memonizer®Combi biedt ook een uitstekende bescherming tegen gezondheidsbelastende aardstraling.

Ten slotte zorgt de memonizer®Combi voor een sterke verbetering van de luchtkwaliteit door herstel van de natuurlijke verhouding van positieve en negatieve ionen. Dit maakt de lucht frisser en schoner.

Zie ook het filmpje, click hier

De  bijzondere combinatie van positeve effecten op het woonhuisklimaat maakt de memonizer®Combi tot een unieke mogelijkheid om uw leef omgeving volledig te harmoniseren en vrij  te maken van storende omgevingsinvloeden.

Eigenschappen:

 • Woonhuis is vrij van alle niet natuurlijke storingsvelden
 • Veel schonere en frissere lucht, (etens)geurtjes verdwijnt sneller
 • Een levensduur van tussen de 10 en 20 jaar afhankelijk van uw eletriciteitsgebruik
 • Geen onderhoud
 • Eenvoudige installatie in een willekeurig stopcontact of verlengsnoer (voorkeur)
 • Geen bouwkundige aanpassingen
 • 90 dagen tevredenheidgarantie met geld retour.
 • Merkbare en meetbare resultaten

Er zijn memonizer®Combi producten met verschillende capaciteiten bijv. voor 100 m2, 200 m2, 350 m2 en grotere woonoppervlakten.

De kleinste memonizer®Combi (100m2) kost €972, bij een gemiddeld elektriciteitsgebruik is dat  € 1,- per week voor je gezondheid en die van jouw huisgenoten.

De 100 m2 en 200 m2 memonizer®Combi zijn via de webshop verkrijgbaar. Naar de webshop

Grotere typen zijn uitsluitend via email of telefonisch te bestellen. U kunt een email sturen naar info@stralingsproducten.nl

Meer weten over memonizer® Milieutechnologie? Click hier.